We pakken de draad weer op: 2 november live bijeenkomst met Marc Lammers

Het bestuur van Ondernemerskring Heerenveen en de afdeling Bedrijven van de gemeente Heerenveen nodigt de ondernemers die gevestigd zijn in de regio Heerenveen graag opnieuw uit voor de live bijeenkomst met Marc Lammers. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, zal er na de lezing voldoende ruimte zijn om elkaar te ontmoeten. 
 

Datum:      dinsdag 2 november 2021

Tijdstip:    19.30 uur 

Plaats:       Abe Lenstra Stadion Heerenveen 

Thema:     ‘Van Goed naar Goud’ door Marc Lammers

Marc Lammers is oud-bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Gebleken is dat Marc’s innovatieve coachingstechnieken op het sportieve vlak verrassend goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. ‘Want’  zoals Marc zegt: ‘net als in de topsport is zelfbewustzijn van teamleden cruciaal: iedereen blinkt ergens in uit. Maak individuele sterktes en valkuilen inzichtelijk, zet individuen in hun kracht en profiteer als team’.

Bent u ondernemer in Heerenveen en geen lid van de OKH? Meld u dan snel aan via het formulier onderaan op de pagina van de bijeenkomst.