NIEUWE DATUM: 2 november, Live bijeenkomst met Marc Lammers: ‘Van Goed naar Goud’

Evenementen > 2021 > november > NIEUWE DATUM: 2 november, Live bijeenkomst met Marc Lammers: 'Van Goed naar Goud'

Over dit evenement

Door OKH

Het bestuur van Ondernemerskring Heerenveen en de afdeling Bedrijven van de gemeente Heerenveen nodigt de ondernemers die gevestigd zijn in de regio Heerenveen graag opnieuw uit voor de live bijeenkomst met Marc Lammers. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, zal er na de lezing voldoende ruimte zijn om elkaar te ontmoeten. 

Datum:      dinsdag 2 november 2021

Tijdstip:    19.30 uur 

Plaats:       Abe Lenstra Stadion Heerenveen 

Thema:     ‘Van Goed naar Goud’ door Marc Lammers

Marc Lammers is oud-bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Gebleken is dat Marc’s innovatieve coachingstechnieken op het sportieve vlak verrassend goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. ‘Want’  zoals Marc zegt: ‘net als in de topsport is zelfbewustzijn van teamleden cruciaal: iedereen blinkt ergens in uit. Maak individuele sterktes en valkuilen inzichtelijk, zet individuen in hun kracht en profiteer als team’.

Dat iedereen enthousiast huiswaarts zal gaan, is een ding dat zeker is! Marc’s motto is: ‘Winners have a plan, what’s yours?  https://www.marclammers.nl/

Wanneer u zich wilt aanmelden en u bent geen lid bent van Ondernemerskring Heerenveen, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. 

Aanmeldingsformulier Marc Lammers 2 november voor ondernemers geen lid OKH

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor deelname aan de bijeenkomst vragen wij een coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag.  Voor eventuele vragen kunt u een e-mailbericht sturen naar info@ondernemerskringheerenveen.nl of bellen met het secretariaat via 06- 283 49 617.