Lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap

Als ondernemer ben je druk met je werk, terwijl daar omheen nog allerlei andere onderwerpen je aandacht vragen die óók van invloed zijn op je onderneming. OKH begrijpt dat. We  behartigen daarom graag de belangen van onze leden richting lokale en regionale overheden en andere organisaties. Een zorg minder dus!

Tegelijkertijd heb je als lid van OKH toegang tot een uitgebreid netwerk van mede-ondernemers met wie je kunt sparren en ideeën en ervaringen uit kunt wisselen.  Onze leden ervaren dat als zeer waardevol. In de mix van groot en klein en verschillende sectoren vinden ze inspiratie, herkenning en nieuwe gezichtspunten.

Extra voordeel van cameraproject

Leden van OKH kunnen met hun eigen beveiligingssysteem aanhaken bij het cameraproject. Via een collectief abonnement bij Trigion Beveiliging kunnen de eigen beveiligingscamera’s direct op die van het cameraproject worden aangesloten. De surveillant kan dus rechtstreeks meekijken en direct actie ondernemen wanneer dat nodig is. Door de korting via het collectieve abonnement van OKH is deelname zeer de moeite waard.

Kosten lidmaatschap

Voor 2023 is de contributie € 220,- (excl. btw) per jaar per onderneming voor één vertegenwoordiger. De kosten voor een tweede en volgende vertegenwoordiger zijn € 89,- (excl. btw) per persoon per jaar.

Wie kan lid worden

  • ondernemers en ondernemingen die gevestigd zijn in Heerenveen en directe omgeving
  • publiekrechtelijke lichamen die betrokken zijn bij ondernemers en ondernemingen in Heerenveen

Hoe word ik lid

Aanmelden kan door middel van het aanmeldingsformulier.

Bijeenkomsten

Piepschuim recyclen, zo gepiept!

Project gescheiden inzamelen piepschuim.