Live bijeenkomst met voormalig hockey bondscoach Marc Lammers: ‘Van Goed naar Goud’

Evenementen > 2021 > september > Live bijeenkomst met voormalig hockey bondscoach Marc Lammers: 'Van Goed naar Goud'

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst of iemand als vervanger opgeven.


Over dit evenement

Door OKH

Abe Lenstra Stadion

Het bestuur van de Ondernemerskring Heerenveen en de afdeling Bedrijven van de gemeente Heerenveen nodigen de ondernemers die gevestigd zijn in de regio Heerenveen graag uit voor de volgende live bijeenkomst.

Datum:      woensdag 15 september 2021

Tijdstip:    van 19.30 uur tot 22.00 uur (met een hapje en een drankje na de presentatie)

Plaats:       Abe Lenstra Stadion Heerenveen 

Thema:     ‘Van Goed naar Goud’ door Marc Lammers

Marc Lammers is oud-bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Gebleken is dat Marc’s innovatieve coachingstechnieken op het sportieve vlak verrassend goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. ‘Want’  zoals Marc zegt: ‘net als in de topsport is zelfbewustzijn van teamleden cruciaal: iedereen blinkt ergens in uit. Maak individuele sterktes en valkuilen inzichtelijk, zet individuen in hun kracht en profiteer als team’.

Dat iedereen enthousiast huiswaarts zal gaan, is een ding dat zeker is! Marc’s motto is: ‘Winners have a plan, what’s yours?  https://www.marclammers.nl/

Wie zich aanmeldt, plaatsen wij op volgorde van aanmelding op een lijst. We gaan er op dit moment vanuit dat we 150 gasten kunnen ontvangen. Mocht het maximale aantal gasten wijzigen, dan krijgen de aanmelders tijdig bericht. Nadere informatie over het programma wordt in de loop van de zomer gedeeld.

 

Aanmeldingsformulier Marc Lammers voor ondernemers die geen lid zijn van de OKH

 

Voor eventuele vragen kunt u een e-mailbericht sturen naar info@ondernemerskringheerenveen.nl of bellen met het secretariaat via 06- 283 49 617.