Sluit u als individuele ondernemer ook aan bij het collectieve camerasysteem

Inbraak of vernieling, helaas krijgt iedere ondernemer er wel een keer mee te maken. Naast herstelwerkzaamheden en verzekeringskwesties hebben deze incidenten vooral impact op het gevoel van veiligheid. Dit geldt niet alleen voor u maar ook voor uw medewerkers.

Ondernemerskring Heerenveen, Politie Friesland, Trigion en de Gemeente Heerenveen hebben de samenwerking opgezocht om de veiligheid op de bedrijventerreinen in Heerenveen te vergroten. Met als resultaat onder andere het collectieve camerasysteem. Hoe meer ondernemers zich aansluiten bij het collectief hoe meer informatie verzameld kan worden om criminele activiteiten terug te dringen en uiteindelijk te voorkomen.
 
Harm Tolsma van Tolsma Tanks BVBernier Hoekstra van Novatech Auto & Industrie Parts BV en Frans Hiemstra van Lankhorst Taselaar leggen uit waarom zij zich hebben aangesloten bij dit initiatief.

Harm: ‘Wij zijn aangesloten bij Trigion collectieve beveiliging met als reden dat zij veel sneller ter plaatse zijn. Ook wordt er preventief gecontroleerd. Het geeft mij rust dat er op onze spullen wordt gelet wanneer ik slaap. Een goede nachtrust is tenslotte onbetaalbaar’. Frans vult aan; ’Toen we met het bedrijf verhuisden naar Heerenveen heeft onze directie gelijk opdracht gegeven om ons aan te sluiten bij de collectieve beveiliging. Een collectieve beveiliging werkt proactief. Daarnaast worden beelden een tijd bewaard wat de mogelijkheid biedt om situaties terug te kijken als dat nodig is. Er is net een nieuw camera systeem geïnstalleerd op cruciale plekken op de diverse industrieterreinen en toegangswegen. Omdat er door het collectief prijsafspraken worden gemaakt is het prijstechnisch ook nog eens zeer aantrekkelijk. Ik zou daarom elk bedrijf in Heerenveen willen adviseren om mee te doen.’
Bernier: ‘Wij zijn erg zuinig op onze medewerkers, gebouw en goederen. Overdag kunnen we heel goed zelf zorgen voor de veiligheid. Maar we willen ook graag ongestoord en zonder zorgen van onze vrije tijd en nachtrust kunnen genieten. Het is dan ook een fijn gevoel dat er op die momenten een professionele groep mensen klaar staat om die taak van ons over te nemen.’
 
Kortom veiligheid op de bedrijventerreinen is iets waar we als ondernemers belang bij hebben maar ook een onderwerp waar we met elkaar verantwoordelijk voor zijn. Kunnen we daarom ook op uw deelname rekenen? Neem voor vragen over het collectieve camerasysteem contact op met mbosma@trigion.nl Tot slot hieronder een kort filmpje over hoe de collectieve camerabeveiliging in de praktijk werkt.
https://lnkd.in/dTHhXpbs