Het Gouden Kerstp(l)akket uit de eigen regio

Voor alle werkgevers in de regio Heerenveen,

Na het succes van afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om een Gouden Kerstp(l)akket te bestellen. Het Gouden Kerstp(l)akket is een lokaal kerstpakket dat de lokale ondernemers in de regio Heerenveen steunt. In 2020 is dit initiatief gestart als een reactie op de gevolgen van het coronavirus. Afgelopen jaar is hierdoor voor meer dan 50.000 euro in de regio besteed, bij de eigen lokale ondernemers. Een mooie manier om als werkgever de collega-ondernemers in de regio te supporten!

Waarom het Gouden Kerstp(l)akket?

  • Eenvoudig en snel
    Het bestellen en uitdelen van een Gouden Kerstp(l)akket verloopt simpel en snel. Je bestelt de cadeaubonnen online via www.kerstplakket.nl. Het aantal bonnen en het bedrag per bon selecteer je naar eigen wens. Je hoeft geen tijd en energie te steken in contacten met de lokale ondernemers, geen interne kerstmarkt te organiseren en ook geen selectie uit lokale winkels te maken. Met één klik op de knop is alles geregeld.
  • Veel keuze en geen commercieel model
    Het grote voordeel van het Gouden Kerstp(l)akket is dat jouw werknemers zelf kunnen kiezen bij welke ondernemers in de regio zij het tegoed willen besteden. Er is keuze uit ruim 100 lokale ondernemers! Het tegoed kan over meerdere ondernemers worden verspreid. Deze ondernemers ontvangt het volledige cadeaubonbedrag automatisch uitgekeerd.
  • Personaliseren en afdrukken mogelijk
    Wanneer je nu alvast het Gouden Kerstp(l)akket reserveert, ontvang je deze in het najaar. Dit kan kosteloos via de mail als pdf, maar vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de bonnen tegen kostprijs te laten afdrukken en deze per post te ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bonnen te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen tekst en logo.

Het Gouden Kerstp(l)akket is een initiatief van regio Heerenveen ’n Gouden Plak in samenwerking met Internetbureau Skeps uit Heerenveen. Meer informatie over het Gouden Kerstp(l)akket is te vinden op www.kerstplakket.nl. Heb je vragen welke niet via de site worden beantwoord, dan mag je deze natuurlijk altijd per mail sturen aan info@ngoudenplak.nl.