Livestream met wethouder Rinkes en ondernemers op 26 mei!

Beste ondernemer,
 
Corona speelt inmiddels ruim een jaar een grote rol in ons leven. Op woensdag 26 mei a.s. gaat wethouder Hedwich Rinkes, samen met de voorzitters van de ondernemersverenigingen in de regio Heerenveen, in gesprek  over kansen en bedreigingen die tijdens de coronacrisis zijn ontstaan.  
 
Onder leiding van Annemieke Mintjes wordt aan de hand van thema’s bovenstaand vraagstuk uitgediept.

De stream vindt plaats van 19:00 tot 20:00.
 
Langs deze weg bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze livestream en mee te praten via de chatbox. U kunt zich hier aanmelden (u mag ook een collega-ondernemer uitnodigen).

Met verschillende korte filmpjes van ondernemers wordt het een afwisselend programma. Tijdens de gespreksrondes krijgen de voorzitters van de ondernemersverenigingen gelegenheid om te reageren op vragen. Tijdens de livestream kunt u als ondernemer ook vragen stellen via de chat. Deze worden tijdens de livestream besproken. Met uw deelname wordt het een interactieve avond!

Meld u hier meteen aan!
 
Van het team Economische Zaken van de gemeente Heerenveen en het bestuur van de Ondernemerskring Heerenveen.