SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS HEERENVEEN ZUID: Lunchbijeenkomst

Evenementen > 2021 > oktober > SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS HEERENVEEN ZUID: Lunchbijeenkomst

Over dit evenement

Door OKH

Op donderdag 28 oktober a.s. om 12:00 uur organiseert de afdeling Bedrijven van de gemeente Heerenveen  en Ondernemerskring Heerenveen gezamenlijk een lunchbijeenkomst voor alle ondernemers op het bedrijventerrein Heerenveen Zuid. 

De bijeenkomst vindt plaats bij Antea, Tolhuisweg 57, Heerenveen. 

Er zijn verschillende thema’s die actueel zijn op bedrijventerrein  Heerenveen Zuid. We noemen hier een aantal:  camerabeveiliging, klimaatadaptatie en energie.  Tijdens deze bijeenkomst zullen ondernemers hierover geïnformeerd worden én is er uiteraard ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. 

Dit is een lunchbijeenkomst speciaal voor ondernemers op het bedrijventerrein Heerenveen Zuid. Aanmelding vindt plaats via een ander kanaal.