Geannuleerd!! 15 april: bedrijfsbezoek aan Royal Smilde te Heerenveen

Evenementen > 2020 > april > Geannuleerd!! 15 april: bedrijfsbezoek aan Royal Smilde te Heerenveen

Over dit evenement

Door OKH

Royal Smilde Foods, De Kuinder 9, Heerenveen

HET BEDRIJFSBEZOEK IS VANWEGE HET CORONAVIRUS GEANNULEERD. DIT EVENEMENT ZAL OP EEN LATER MOMENT WEER WORDEN INGEPLAND.

De Ondernemerskring Heerenveen nodigt u als lid graag uit voor een bezoek aan het bedrijf van Royal Smilde aan De Kuinder 9 te Heerenveen.

Datum: woensdag 15 april 2020

Tijdstip: van 15.00 tot 17.00 uur

Plaats: Hoofdkantoor Royal Smilde, Kuinder 9 te Heerenveen

Deze middag zijn we te gast bij Royal Smilde, een internationaal ondernemend familieconcern sinds 1863. Royal Smilde is een zelfstandig familiebedrijf dat in 1863 is opgericht en volledig in handen is van de familie Smilde. De kernwaarden zijn kwaliteit en continuïteit. Royal Smilde is met de business units Bakery, Foods en Natura uitgegroeid tot een internationaal opererend voedingsmiddelenconcern en realiseert met zo’n 650 medewerkers een omzet van ruim € 250 miljoen. Door al meer dan 150 jaar vanuit de hoofdvestiging in Heerenveen continu te werken aan optimalisatie van producten en service, is Royal Smilde nationaal en internationaal een begrip in voedingsmiddelen.

In 2019 heeft Royal Smilde een nieuw kantoorpand in gebruik genomen. Tijdens het bedrijfsbezoek vertellen ze ons naast de veelzijdigheid van hun producten ook over de toegepaste duurzaamheidsaspecten bij de nieuwbouw. Het programma vindt u hieronder:

– Welkom en introductie Royal Smilde (presentatie) door Arjan Gerritsen
– Carrousel van 3 stands; salades, convenience en CMS (cooking, backing, spreading) incl. proeverij; (ca. 20 personen per stand worden geïnformeerd over onze producten.)
– Presentatie duurzaamheid kantoor
– Afsluiting

Neemt u een collega mee die nog geen lid is? Hij/zij is van harte welkom! U betaalt dan € 15 per extra persoon (tegemoetkoming in de kosten).

Bijeenkomst bijwonen en geen lid?
Geïnteresseerd in de Ondernemerskring Heerenveen en u wilt, als ondernemer in de gemeente Heerenveen een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met het secretariaat via info@ondernemerskringheerenveen.nl of telefoon 06-283 49 617.