Bezoek aan een sensationele thuiswedstrijd Unis Flyers-Antwerp Phantoms (opgave uiterlijk 30-1)

Evenementen > 2020 > februari > Bezoek aan een sensationele thuiswedstrijd Unis Flyers-Antwerp Phantoms (opgave uiterlijk 30-1)

Over dit evenement

Door OKH

IJsstadion Thialf

De Ondernemerskring Heerenveen nodigt u als lid graag uit voor een avond waarop u het ijshockey écht kunt beleven tijdens de wedstrijd van Unis Flyers tegen Antwerp Phantoms! En, daarbij is er ook nog eens uitgebreid gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. 

 

Datum:      zaterdag 1 februari 2020

Tijdstip:    vanaf 19.00 uur (ontvangst), 19.30 uur (wedstrijduitleg), start wedstrijd om 20.00 uur

Plaats:       IJsstadion Thialf te Heerenveen, Pim Mulierlaan 1 te Heerenveen

 

Deze avond zijn we te gast bij de in 1967 opgerichte IJshockeyclub UNIS Flyers, die uitkomt uit in de BeNe-league, de Nederlandse Bekercompetitie en de Duitse Inter Region Cup. Onze Heerenveense ijshockeyclub is op het moment zeer succesvol en gaat zelfs voor het kampioenschap van dit seizoen! Daarom zijn het keer op keer enerverende, superspannende wedstrijden.

Op 1 februari wordt u geïnformeerd over de ins en outs van het ijshockeyspel zodat u met andere ogen naar de wedstrijd tegen onze zuiderburen kijkt! Reageer snel op deze uitnodiging want er zijn 50 plekken beschikbaar!

Bijeenkomst bijwonen en geen lid?
Geïnteresseerd in de Ondernemerskring Heerenveen en u wilt, als ondernemer in de gemeente Heerenveen een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met het secretariaat via info@ondernemerskringheerenveen.nl of telefoon 06-283 49 617.