CCZF nodigt OKH leden uit voor netwerkbijeenkomst op 23 mei met als gastspreker Annemarie van Gaal

Evenementen > 2019 > mei > CCZF nodigt OKH leden uit voor netwerkbijeenkomst op 23 mei met als gastspreker Annemarie van Gaal

Over dit evenement

Door OKH

Posthuis Theater Heerenveen

 

Het bestuur van de Commerciële Club Zuid-Friesland nodigt de leden van de Ondernemerskring Heerenveen uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 23 mei 2019 in het Posthuis Theater.

Tijdens deze bijeenkomst is te gast:

ANNEMARIE VAN GAAL

 

 

Annemarie van Gaal groeide op in Heerlen en verhuisde na haar eindexamen naar Amsterdam. 
In 1985 werd ze directiesecretaresse en later projectmanager bij uitgever VNU. In 1990 ging ze, ten tijde van het bewind van Michail Gorbatsjov, samen met Derk Sauer naar Moskou om voor de VNU daar Moscow Magazine op te zetten. Dit mislukte en Van Gaal en Sauer verlieten de VNU. 
Ze bleven in Moskou, richtten zelf in 1992 Independent Media op en lanceerden onder meer Russische versies van Cosmopolitan, Marie Claire en Good Housekeeping. Binnen vijf jaar hadden ze 700 werknemers en twintig kranten- en tijdschriftentitels.

Annemarie is veelzijdig.  Zo is ze ook, sinds 14 mei 2009, naast presentator John Williams te zien het televisieprogramma Een dubbeltje op zijn kant, waarin ze mensen en bedrijven adviseert die in de schulden zitten.

Het bestuur van de CCZF is verheugd over de toezegging dat Annemarie van Gaal komt spreken tijdens deze netwerkbijeenkomst en hoopt op een grote opkomst.     


Programma:

Vanaf 14.00 uur 
Ontvangst
14.30 uur 
Welkom door voorzitter CCZF, Bernier Hoekstra
14.40 uur 
Lezing Annemarie van Gaal – aan het eind is er gelegenheid tot het stellen van vragen
15.45 – 16.30 uur 
Netwerken en nabespreken onder het genot van een drankje