Ledenbijeenkomst – met burgemeester Tjeerd van der Zwan als gast

Evenementen > 2020 > augustus > Ledenbijeenkomst – met burgemeester Tjeerd van der Zwan als gast

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst of iemand als vervanger opgeven.

20 plaatsen over

Over dit evenement

Door OKH

Knooppunt, Burgemeester Kuperusplein 142, Heerenveen

Datum: dinsdag 25 augustus 2020

Tijdstip: van 19.30 tot 22.00 uur

Plaats: Knooppunt aan het Burgemeester Kuperusplein 142, Heerenveen

We gaan er nu vanuit dat we na de zomervakantie weer een fysieke bijeenkomst op anderhalve meter afstand kunnen organiseren. Daarom nodigen we de leden van de OKH uit voor een bijeenkomst op dinsdag 25 augustus 2020 in Knooppunt, Burg. Kuperusplein 142.

Onze gast is burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen. We gaan elkaar ontmoeten, bijpraten, ervaringen uitwisselen over ondernemen in coronatijd én vooruitkijken naar de toekomst van ondernemend Heerenveen.

Het is ook een mooie gelegenheid om u bij te praten over de activiteiten van Knooppunt, dé plek waar onderwijs (studenten/leerlingen en docenten) en ondernemers elkaar kunnen ontmoeten teneinde de samenwerking met elkaar te verbeteren en te intensiveren.

Het definitieve programma wordt nog vastgesteld.

Let op: in verband met de coronarichtlijnen is er plek voor maximaal 25 deelnemers! Verder geldt voor deze bijeenkomst: door aanmelding verplicht u zich tot deelname.