Nieuwjaarsreceptie 8 januari voor ondernemende organisaties regio Heerenveen

Op woensdag 8 januari 2020 organiseert Regio Heerenveen ’n Gouden Plak de nieuwjaarsreceptie voor alle ondernemende organisaties uit de regio Heerenveen. Tijdens deze bijeenkomst zal burgemeester Tjeerd van der Zwan zijn nieuwjaarstoespraak houden en De Gouden Speld uitreiken. Deze prijs is een blijk van waardering voor een persoon of organisatie die (het afgelopen jaar) op bijzonder positieve wijze een bijdrage heeft geleverd aan de doorontwikkeling, het positieve imago en de promotie van Heerenveen.

• Tijdstip: vrije inloop tussen 17:00 en 19:30
• Locatie: Posthuis Theater (Fok 78, Heerenveen)
• Programma: nieuwjaarstoespraak door burgemeester Tjeerd van der Zwan (naar verwachting rond 17:45) en uitreiking Gouden Speld.

U bent van harte welkom!