Bijeenkomst Betekenisvol Ondernemen op 5 november a.s., van harte aanbevolen!

Tijdens deze bijeenkomst zal Kees Klomp, bevlogen spreker op het gebied van de Betekeniseconomie, de bezoekers meenemen in zijn bespiegelingen op de internationale ontwikkelingen en de lokale/regionale kansen van de Betekeniseconomie. Hij heeft maar één doel: de betekenis economie beweging in Nederland aanjagen. Hij schreef al een aantal boeken op dit gebied: ‘Bloei’, ‘Pioniers van de nieuwe welvaart’ en ‘Handboek betekenisvol ondernemen’.

Ook zullen ook ondernemers en vertegenwoordigers van instellingen uit de regio hun visie geven over Fairtrade, duurzame keuzes en MVO. Dit zijn: Shamé Keesman (By-Kees), Anne Jochum de Vries (Sport Fryslân) en Henk de Boer (Rabobank).

Wij bevelen deze avond, die wordt gehouden in Thialf, van harte aan bij onze leden. De aanvang is om 20.00 uur. De organisatie is in handen van de werkgroep (H)eerlijk Heerenveen en de gemeente Heerenveen. Voor het programma zie onderstaande afbeelding.