Kuiper Verzekeringen sponsort Hart voor Heerenveen Meet & Match

‘We moeten met z’n allen Heerenveen tot een succes maken’

 HEERENVEEN – Kuiper Verzekeringen is voor de tweede maal hoofdsponsor van het jaarlijkse Hart voor Heerenveen Meet & Match-event op 5 november a.s. Op dit dynamische netwerkevent in het Posthuis Theater ontmoeten Heerenveense bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De economische waarde van de 175 gesloten samenwerkingen van de laatste Meet & Match was ruim €90.000.

“We zijn erg dankbaar dat Kuiper Verzekeringen ons maatschappelijke event mogelijk wil maken”, aldus Renske Osenga, coördinator Hart voor Heerenveen. Door deze steun kunnen er ook dit jaar weer mooie samenwerkingen gesloten worden tussen bedrijven en lokale goede doelen. Niet door het geven van een zak met geld, maar bedrijven investeren hun kennis, materiaal of diensten. Organisaties als de Alzheimerstichting, Humanitas, het Hospice, buurthuizen of Stichting Leergeld kunnen de hulp van bedrijven erg goed gebruiken. Zij werken vaak met weinig budget en kunnen dankzij de hulp van bedrijven maatschappelijk nog meer betekenen in Heerenveen. Notaris Savenije stelt bijvoorbeeld gratis statuten op voor een nieuwe stichting. De Skulp, centrum voor leven met kanker, zoekt hulp bij hun PR, de Voedselbank zoekt organisaties die intern voedsel willen inzamelen om hun nijpende tekort aan te vullen en de gemeente biedt in haar eigen stand o.a. gratis sportclinics of financieel advies aan.

‘We moeten met z’n allen Heerenveen tot een succes maken’, vertelt Jacco Kuiper, directeur Kuiper Verzekeringen. ‘Natuurlijk commercieel, maar ook op sociaal gebied. Wij hebben iets met Heerenveen. Ons kantoor bestaat al sinds 1946 en intussen zijn we aardig uit ons jasje gegroeid. Onze roots liggen in Heerenveen. Daarom vind ik het belangrijk om mee te denken met Heerenveen ’n Gouden Plak of ‘Night of the Koemarkt’ en als onderdeel van onze Heerenveense gemeenschap willen wij graag maatschappelijk betrokken zijn bij Heerenveen.

Aanmelden?

Strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker nemen de bezoekers mee in de wereld van maatschappelijk ondernemen. In anderhalf uur tijd brengen matchmakers van Randstad, Lions Heerenveen 2.0 en de Rabobank bedrijven en goede doelen met elkaar in contact om zoveel mogelijk partijen te koppelen. Wilt u als ondernemer graag invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid? Of kan uw vereniging of stichting bepaalde hulp goed gebruiken? Aanmelden voor dit gratis evenement kan via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Meer informatie vindt u op https://hartvoorheerenveen.nl/meet-and-match.

Foto: Jeroen Schaaphok Fotografie